Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі за фактами подій з неповнолітніми проводяться перевірки
Опубліковано 26 вересня 2018 року о 12:06

Поліцейськими ювенальної превенції проводяться ретельні перевірки за фактом публікації у соціальній мережі щодо неналежної поведінки учнем однієї зі шкіл Бердянська, а також застосування газового балончика у їдальні одного з навчальних закладів Хортицького району Запоріжжя.

24 вересня у соціальній мережі «Facebook» мешканка Бердянська розмістила публікацію про те, що неповнолітній погрожує дітям зброєю та нібито вимагає гроші.

За фактом публікації відомості про подію внесені до Журналу єдиного обліку Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

Всі учасники конфліктної ситуації встановлені. На даний час працівники ювенальної превенції з’ясовують всі обставини подій, спілкуються з батьками, неповнолітніми та директором навчального закладу.

Вже встановлено, що пістолет, про який йдеться у публікації – стартовий. Його буде направлено для проведення експертизи до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.  

Крім цього, 26 вересня до Хортицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що один з учнів школи по вулиці Воронезькій в місті Запоріжжя розпилив у їдальні газ з балончика. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Правоохоронці встановили особу правопорушника, з ним на даний час проводиться профілактична бесіда.

За обома фактами після проведення повної та всебічної перевірки правоохоронцями буде прийнято рішення стосовно всіх учасників подій згідно чинного законодавства. Тривають перевірки.

Звертаємось до батьків із проханням приділяйте більше уваги своїм дітям, цікавтесь, що неповнолітні беруть до школи, не дозволяйте їм приносити до навчального закладу небезпечні предмети. Адже недотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами та зброєю можуть нанести шкоду не тільки вашій дитині, а й оточуючим. Роз’ясніть, якими наслідками можуть обернутися недотримання правил поводження із ними, нагадайте, що в разі виявлення небезпечних предметів необхідно звертатись до поліції за телефоном «102».

Нагадаємо, що співробітники превенції Оріхівського відділення поліції завітали на свято Миру до дітлахів місцевого дитсадка.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux