Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські у Комунарському районі міста вилучили із незаконного обігу контрафактні цигарки на суму понад 350 тисяч гривень
Опубліковано 18 листопада 2021 року о 14:08

17 листопада, слідчі спільно з дільничними офіцерами поліції відділу №4 Запорізького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури,  у двох торгівельних кіосках виявили та вилучили понад 7800 пачок тютюнових виробів з марками акцизного збору, що викликають сумніви в їх справжності. Речові докази направлені на експертне дослідження. Тривають слідчі дії.

Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Під час обшуку у торгівельному павільйоні по проспекту Соборному правоохоронці виявили та вилучили понад 5 тисяч пачок цигарок з марками  акцизного збору, що викликають сумніви у їх справжності.

Того ж дня, в іншій торгівельній точці по вулиці Броньова під час слідчо-оперативних заходів  поліцейські вилучили ще 2800 пачок контрафактних цигарок.

Загалом вартість вилученої із незаконного обігу контрафактної продукції складає понад 350 тисяч гривень.

Наразі всі речові докази направлені на експертні дослідження щодо встановлення справжності марок акцизного збору, якими марковані вилучені тютюнові вироби. 

В рамках відкритого кримінального провадження встановлюються все коло осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення, а також джерела постачання контрафактної тютюнової продукції.

Поліція Запорізької області звертається до громадян із проханням повідомляти про місця незаконної реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів до територіальних підрозділів поліції, за телефоном «102» або в інший зручний спосіб. 

Нагадаємо: У Запоріжжі дільничні офіцери поліції вилучили більше тисячі пачок контрафактних цигарок.  

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux