Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі оперативники викрили зловмисницю, яка ошукала мешканців району на суму понад 100 тисяч гривень
Опубліковано 11 червня 2020 року о 16:48

Наразі їй повідомлено про підозру.  Встановлюється все коло потерпілих осіб. Триває досудове розслідування.

10 червня до Більмацького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернулися чоловік 1939 року народження мешканець села Зразкове та мешканка села Смирнове 1936 року народження, які розповіли правоохоронцям, що незнайома жінка, представившись працівником соціального захисту населення, під приводом обміну грошей, заволоділа їх коштами.

«На пошуки зловмисниці було орієнтовано особовий склад відділення поліції. Під час огляду місця події, спілкування з потерпілими та свідками, поліцейські встановили, що в обох випадках шахрайка приїжджала до сіл на автомобілі. Схожу за описом автівку співробітники кримінальної поліції виявили на одній з автозаправок в селищі міського типу Більмак. Жінка, яка перебувала в салоні легковика також підпадала під надані прикмети. Як з’ясувалося, це мешканка міста Маріуполь Донецької області 1989 року народження. Жінка у вчиненому зізналася, грошові кошти, отримані шахрайським шляхом, а також печатку з грифом «оригінал» добровільно видала правоохоронцям», - розповів начальник Більмацького відділення поліції Василь Заярський.

На теперішній час доведена причетність фігурантки до скоєння ще двох аналогічних злочинів на території району, які мали місце у травні поточного року. Слідчим, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Загальна сума збитків, завдана потерпілим, становить понад 100 тисяч гривень. Слідство у справі триває.

Поліцейські  звертаються до громадян з проханням бути обачнішими та не довіряти незнайомцям, що б ті не пропонували. Якщо ж ви постраждали від злочинних дій вказаної особи, звертайтеся з письмовою заявою до Більмацького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області або за телефоном «102».

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux