Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізька поліція закликає громадян дотримуватися безпекового режиму на Великодні свята
Опубліковано 22 квітня 2022 року о 16:40

Цими вихідними у Запоріжжі час дії комендантської години буде збільшений. Правоохоронці здійснюватимуть посилені заходи забезпечення правопорядку під час святкування Великодня.

Нагадуємо, що сьогодні, а також у суботу та неділю, 22, 23 та 24 квітня, комендантська година буде починатися о дев'ятнадцятій вечора та закінчуватся о п'ятій ранку.

Контроль за дотриманням комендантської години, а також під час проведення релігійних обрядів, будуть здійснювати поліцейські, військовослужбовці та представники територіальної оборони. Для цього запорізькі правоохоронці готові до здійснення посилених заходів забезпечення правопорядку поблизу храмів, на вулицях та автошляхах під час відзначення релігійних свят.

Запорізька поліція нагадує, у встановлений час ЗАБОРОНЕНО виходити на вулицю, окрім випадків слідування під час сигналу тривоги до укриттів і бомбосховищ.

Також поліція повідомляє, щоб не порушувати комендантську годину та не наражати на небезпеку вірян, цьогоріч на Запоріжжі не будуть проводитися нічні богослужіння на Великдень.

У денний час, з урахуванням комендантської години, у церквах і храмах будуть проводитися святкові богослужіння. Відвідуючи денні релігійні обряди, слід поводитися відповідально, дотримуватися обмежень, зумовлених воєнним станом, та не ігнорувати сигнали "Повітряна тривога!", навіть під час богослужінь.

Проте, вірянам слід врахувати, що через постійні обстріли запорізького регіону, на свята також можливі провокації з боку російських загарбників. Тому поліція рекомендує в цьому році взагалі утриматися від відвідування храмів, а долучитися до богослужінь та освячення кулічів дистанційно в онлайн-режимі. Пам’ятайте, що значне скупчення людей та ваших автомобілів в одному місці – це приманка для ворога! Уникайте соціального та транспортного колапсу!

Поліція закликає не порушувати встановлених правил поведінки під час комендантської години, а також обмежень щодо святкування Великодня. Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Відділу комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux