Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізька поліція посилила контролювання курортних зон під час травневих свят
Опубліковано 02 травня 2021 року о 14:16

Адже дуже багато людей виїхали до моря та в лісо-паркові зони. Головне завдання правоохоронців – забезпечити безпеку громадян в зонах відпочинку та суворий контроль дотримання правил дорожнього руху на автошляхах області.

Так, у курортній Кирилівці працівники сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції, співробітники батальйону поліції особливого призначення та групи реагування патрульної поліції ГУНП в Запорізькій області, дільничні офіцери Мелітопольського райуправління поліції працюють у посиленому режимі та забезпечують публічну безпеку під час відпочинку громадян.

2 травня на Косі Федотовій в селищі Кирилівка правоохоронцями виявлено факт порушення карантинних норм місцевим підприємцем. 42-річна жінка, власниця продовольчої крамниці, не зробила розмітку у торгівельній залі, яка б дозволили покупцям дотримуватись соціальної дистанції. Відносно правопорушниці складено протокол за ч. 1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, сьогодні поліцейськими відносно двох відпочиваючих, які в громадських місцях категорично відмовлялись одягати захисну маску, винесено постанови за ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У місті Бердянськ задіяні автонаряди патрулювання з числа працівників відділу реагування патрульної поліції та велопатрулі.

На узбережжі Азовського моря, біля зон відпочинку, вони проводять роз’яснювальну роботу з громадянами щодо неухильного дотримання карантинних обмежень і фіксують порушення.

Так, 1 травня дільничні офіцери ї Бердянського районного управління поліції виявили 5 кафе, розташованих на узбережжі та нічний клуб, які працювали з порушенням карантинних вимог. Відносно власників складені адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП.

2 травня співробітники поліції у складі велопатруля, виявили  водія, який керував автомобілем «ВАЗ 2112» в стані алкогольного сп’яніння.

За даними медичного огляду у чоловіка, 1979 року народження, виявлено 0,54 проміле алкоголю в крові. Відносно порушника складено протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Попереду ще три вихідні дні. Запорізька поліція закликає водіїв транспортних засобів неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не сідати за кермо в нетверезому стані. Пам’ятайте, що від вас залежить безпека усіх участників дорожнього руху!

Нагадаємо: На Запоріжжі Пасхальні богослужіння пройшли без порушень.

 

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux