Портал в режимі тестування та наповнення
У Запорізькій області поліцейські встановили водія, який зник з місця ДТП
Опубліковано 08 квітня 2019 року о 18:03

В Бердянському районі водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на жінку-пішохода, після чого зник з місця події. В результаті аварії потерпілу з травмами госпіталізували до лікарні. Поліцейські розшукали транспортний засіб та водія.

07 квітня близько 23:00 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, в селі Новопетрівка Бердянського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво відділу поліції та наряд групи реагування патрульної поліції.

Встановлено, що по вулиці Центральній водій автомобіля «Форд» збив жінку-пішохода, яка стояла на узбіччі дороги, та зник з місця аварії. Потерпілу з травмами госпіталізовано до лікарні.

Поліцейські провели огляд місця події, опитали свідків. Крім того, поліцейські встановили особу жінки. Нею виявилась мешканка цього ж села 1953 року народження.

В результаті отриманої інформації та вжитими заходами розшуку, працівники поліції встановили місцезнаходження транспортного засобу та особу водія. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. Крім того, встановлено, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Стосовно водія складено адміністративні протоколи за ознаками ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо, що у Вознесенівському районі Запоріжжя водій мотоцикла скоїв наїзд на пішохода, яка перетинала проїжджу частину в недозволеному місці.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux