Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі працівники поліції оперативно затримали трьох чоловіків, які спричинили тяжкі тілесні ушкодження місцевому мешканцю 
Опубліковано 21 вересня 2020 року о 18:29

Слідчим Шевченківського відділення поліції всім фігурантам повідомлено про підозру. Вирішується питання обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

20 вересня близько 18:30 до Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення міської лікарні доставлено чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями. 

На місце події негайно були направлені екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції та кінологічна служба. По приїзду правоохоронці встановили, що між місцевим мешканцем 1985 року народження та трьома невідомими чоловіками, у салоні маршрутного автобусу раптово виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході якої останні спричинили своєму опоненту численні тілесні ушкодження. Далі один із  зловмисників дістав молоток та наніс ним кілька ударів по голові потерпілому.  

«Співробітники  поліції провели комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів з метою встановлення всіх обставин події: встановили свідків та очевидців злочину, із залученням службової собаки відпрацювали прилеглу територію. У результаті пес на прізвисько «Форс» знайшов молоток, яким за попередніми даними, були спричинені  тілесні ушкодження. Наразі виявлений господарський інструмент направлено на експертне дослідження», - розповів начальник Шевченківського відділення поліції Олександр Гордієнко.

Вжитими заходами розшуку працівники Управління патрульної поліції ГУНП в Запорізькій області оперативно встановили зловмисників. Ними виявилися раніше неодноразово судимі за корисливі злочини та злочини проти життя та здоров’я особи місцеві мешканці 1986, 1991 та 1994 років народження. Їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Вирішується питання про додаткову кваліфікацію дій 29-річного затриманого (раніше судимого за нанесення тяжких тілесних  ушкоджень) за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Наразі фігуранти перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів та території міста Запоріжжя та Запорізької області. 

Нагадаємо: співробітники запорізької поліції затримали трьох порушників під час проведення акції.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

         


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux