Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцією вирішується питання повідомлення про підозру особам, винним у загибелі малолітньої дитини
Опубліковано 10 березня 2020 року о 11:45

В Олександрівському районі Запоріжжя на малолітню дитину впала дерев’яна скульптура. Неповнолітню дівчинку доставили до лікарні, де наступного дня вона померла від отриманих травм. Триває досудове розслідування.  

8 березня до Олександрівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в центральному парку «Дубовий гай» в місті Запоріжжя стався нещасний випадок за участі малолітньої дитини. 

На місце події виїжджали наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції. 

Поліцейськими встановлено, що малолітня дівчинка 2012 року народження відпочивала у парку разом із батьками. Дитина влізла на дерев'яну скульптуру, яка впала на неї. Малолітню доставили до реанімаційного відділення лікарні, де наступного дня від отриманих травм вона померла. 

Під час проведення першочергових слідчих дій працівники поліції опитали свідків події та працівників парку відпочинку. Крім того, з місця події вилучили записи з камер відеоспостереження, що встановлені неподалік, а також документи, які можуть мати значення для повного, всебічного та об’єктивного розслідування.  

«За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.2 ст.115 (умисне вбивство, з додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок) та ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. На даний час поліцією встановлюються особи, внаслідок недбалості яких сталась трагічна подія, вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру. Триває досудове розслідування», - розповів заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Олег Григоров. 

Запорізька поліція в черговий раз закликає батьків та опікунів відповідальніше ставитися до виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню дітей та не залишати їх без нагляду. Адже, залишаючи дитину без нагляду, ви наражаєте її на небезпеку. Тому слід  забезпечити належний контроль за їх відпочинком, аби не допустити травмування, негативного впливу з боку дорослих осіб, втягнення їх в злочинну та іншу протиправну діяльність.

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux