Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські попередили можливу трагедію
Опубліковано 03 червня 2019 року о 15:00

Слідчі відділу розслідувань особливо тяжких злочинів ГУНП в Запорізькій області стали свідками неадекватної поведінки водія, зупинили автомобіль та попередили можливу дорожньо-транспортну пригоду.

1 червня близько 8 ранку слідчі відділу розслідувань особливо тяжких злочинів ГУНП в Запорізькій області майори поліції Олег Чудін та Денис Шонін їхали на службовому авто на роботу. На Болотніковій вулиці, у Заводському районі Запоріжжя, правоохоронці побачили автомобіль "Мерседес", який на великій швидкості, порушуючи правила дорожнього руху, прямував в бік річки Дніпро. В салоні гучно лунала музика. Машина швидко їхала вздовж людних місць, школи та дитячого майданчика. Виїздждала на газони та тротуар, створюючи аварійні ситуації та небезпеку пішоходам.

Поліцейські зупинили автомобіль та викликали наряд патрульної поліції.

Водій, перебуваючи в агресивному стані, став погрожувати поліцейським «зв’язками» у правоохоронних структурах області. Поводився неадекватно та намагався втекти, покинувши авто напризволяще. Однак поліцейські спілкувались з ним допоки не прибули патрульні.

Під час проведення перевірки правоохоронцями було встановлено, що місцевий мешканець 1988 року народження о 5 ранку того ж дня вже притягувався до відповідальності за розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях. На нього було складено адміністративні матеріали за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі стосовно чоловіка складено ще один адміністративний протокол за ознаками ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того вирішується питання про притягнення його до відповідальності за ознаками ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, запорізькі поліцейські розшукують правопорушників, які пошкодили вікно маршрутного таксі.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux