Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі під час святкових заходів охорону публічної безпеки та порядку забезпечуватимуть близько 1500 правоохоронців
Опубліковано 12 жовтня 2019 року о 14:15

Поліція Запорізької області, з метою забезпечення публічної безпеки та порядку, посилить заходи безпеки під час масових заходів, які відбудуться у місті та на території області.

Протягом 12-14 жовтня у місті Запоріжжя та області відбудеться 35 масових та культурно-просвітницьких заходів з нагоди відзначення Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Українського козацтва, а також річниці визволення Запоріжжя та Дня міста. Очікується, що загалом в урочистостях візьмуть участь близько 100 тисяч громадян.

Особовий склад органів та підрозділів Головного управління Національної поліції в Запорізькій області переведено на посилений варіант несення служби аби жителі та гості регіону почувалися у безпеці. Для забезпечення громадського порядку та публічної безпеки в ці дні задіяно близько 1000 поліцейських та 500 військовослужбовців Національної гвардії України. Крім того, збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюють вибухотехніки та кінологи.

«Поліція Запорізької області працює задля безпеки та спокою громадян, а також для попередження можливих правопорушень. З метою координації дій із керівниками груп, задіяних на забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення заходів проведено інструктаж. Правоохоронцям доведено основні вимоги до несення служби, націлено на пильність, рішучість дій, миттєве реагування на всі можливі порушення та суворе дотримання законодавства України», - наголосив начальник ГУНП в Запорізькій області Микола Лушпієнко.

Поліцейськими проводяться превентивні заходи, спрямовані на недопущення провокацій та інших правопорушень під час святкових заходів. Правоохоронці закликають громадян бути ввічливими, толерантними один до одного, не зловживати алкогольними напоями та не порушувати публічний порядок. Окремо, закликаємо водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху на автошляхах регіону.

Якщо ви стали свідками злочину або виявили підозрілі предмети, негайно звертайтесь до територіальних підрозділів поліції, за телефоном «102» або до поліцейських, які охоронятимуть публічний порядок і безпеку під час святкових заходів.

Нагадаємо, працівники ювенальної превенції влаштували для школярів екскурсію до поліції Запорізької області.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux