Портал в режимі тестування та наповнення
У нічному Мелітополі поліцейські знайшли безвісти  зниклого малолітнього хлопця
Опубліковано 03 грудня 2021 року о 10:24

Близько п’яти годин особовий склад Мелітопольського районного управління поліції розшукував 9-річного хлопця, який після конфлікту з матір’ю втік з дому. Відносно малолітнього, який в темну пору доби сам опинився на вулиці, злочинів та правопорушень скоєно не було.

2 грудня близько 21:30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції через спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка 1983 року народження повідомила, що її малолітній син пішов з місця свого мешкання і місцезнаходження його невідоме.

Поліцейські під час розмови з матір’ю встановили, що 2 грудня близько 20:30 після сварки з матір’ю хлопець 2012 року народження пішов з будинку по вулиці Садовій у Мелітополі. Мобільного телефону у нього не було.

Керівником Мелітопольського районного управління поліції для розшуку малолітнього по тривозі було зібрано особовий склад: поліцейських відділу превентивної діяльності, у тому числі ювенальних поліцейських, оперативників кримінальної поліції, задіяно додаткові наряди співробітників відділу реагування патрульної поліції. Усі поліцейські отримали орієнтування та за прикметами шукали зниклу дитину. Ювенальні поліцейські спілкувались з однокласниками зниклого хлопця, співробітники відділу превентивної діяльності та оперативники відпрацьовували вулиці міста, прилеглі до місця мешкання малолітнього. 3 грудня близько третьої години ранку поліцейські знайшли хлопчика на перехресті вулиць Шмідта та Воїнів Інтернаціоналістів. Він вже досить сильно змерз. Правоохоронці посадили його до службового автомобіля та відвезли до управління поліції, а потім передали матері. Відносно малолітнього, який в темну пору доби сам опинився на вулиці, злочинів і правопорушень скоєно не було. 

Інспектори ювенальної поліції провели з малолітнім та його матір’ю профілактичну бесіду.

Правоохоронці вирішують питання притягнення матері хлопця до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Ювенальні поліцейські вкотре звертаються до батьків з проханням більше уваги приділяти вихованню своїх дітей, цікавитись їхнім дозвіллям, бути інформованими з ким вони спілкуються та як навчаються у школі. У разі виникнення проблем з вихованням батьки можуть звернутись за допомогою до шкільного психолога або ювенального поліцейського.

Нагадаємо: Запорізька поліція запустила роботу чат-боту у Telegram-месенджері «ЗапоріжжяПротиНаркотиків».

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux