Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі затримали чоловіка за скоєння умисного вбивства свого односельця
Опубліковано 01 грудня 2021 року о 16:48

В ході раптової сварки фігурант в стані алкогольного сп’яніння наніс численні смертельні травми своєму односельцю. Його затримано в порядку статті 208 КПК України та повідомлено про підозру.  

1 грудня  близько другої години ночі до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області надійшло повідомлення зі спецлінії «102», на яку звернувся мешканець Мирненської територіальної громади. Заявник розповів, що в  одному з гаражів в смт Мирному б’ють чоловіка, який лежить і не подає ознак життя. Медики «швидкої», прибувши за вказаною адресою, констатували смерть потерпілого.   

Слідчо-оперативною групою встановлено, що 1 грудня близько 1:30 у приміщенні гаражу по вулиці Південній сталася раптова сварка між двома місцевими мешканцями. Молодший з учасників почав бити свого опонента. Чоловіку 1977 року народження він наніс численні удари руками, ногами, а потім цеглиною по тулубу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень постраждалий помер на місці злочину, а зловмисник втік.

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції відпрацювали прилеглу до місця злочину територію, розшукали та спільно з працівниками кримінальної поліції затримали зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець 2000 року народження. На його одязі поліцейськими було виявлено плями бурого кольору, схожі на кров. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. За даними медиків, вміст алкоголю в його крові складає 1,4 проміле.

Фігуранта було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час огляду місця злочину  поліцейські вилучили речові докази та знаряддя злочину. Наразі слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, фігуранту  повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за  ознаками ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: Групі псевдоактивістів у Запоріжжі інкримінують опір поліцейським і хуліганство - внутрішня безпека Нацполіції.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux