Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі поліцейські затримали підозрюваного у збуті наркотиків
Опубліковано 17 листопада 2020 року о 14:23

Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

13 листопада під час реалізації оперативної інформації працівники Управління боротьби з наркозлочинностю ГУНП в Запорізькій області, спільно зі слідчими Мелітопольського відділу поліції в одному з під’їздів будинку по вулиці Героїв Сталінграда у місті Мелітополі затримали чоловіка 1984 року народження, який збув місцевому мешканцю зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору (за попередніми даними «метамфетамін»).

Під час обшуку фігуранта, затриманого в порядку статті  208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакет з речовиною сіро-зеленого кольору з характерним запахом коноплі (за попередніми даними «канабіс») та грошові кошти.

Того ж дня, за місцем проживання фігуранта, в ході санкціонованого обшуку працівники поліції виявили та вилучили зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору (за попередніми даними «метамфетамін), паперовий згорток з речовиною сіро-зеленого кольору з характерним запахом коноплі (за попередніми даними «канабіс») та електронні ваги. Вилучені речовини направлено на дослідження. 

14 листопада слідчим Мелітопольського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Крім того слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Тривають слідчі дії.

Звертаємось до громадян, якщо ви володієте інформацією щодо розповсюдження, зберігання, придбання, виробництва наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, невідкладно звертайтесь до поліції за телефонами (097)756-20-08, «102» або в інший зручний для вас спосіб.

Нагадаємо: на Запоріжжі правоохоронці викрили вандалів, які вчинили наругу над могилами.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux