Портал в режимі тестування та наповнення
У Мелітополі поліцейські викрили чоловіка, який перевозив наркотики
Опубліковано 09 лютого 2021 року о 12:32

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та призначили ряд експертних досліджень. Тривають слідчі дії.

7 лютого близько 15 години співробітники групи реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, на проспекті Богдана Хмельницького у місті Мелітополі, зупинили автомобіль «Opel Vivaro», на якому відповідно до отриманої інформації, можуть перевозити заборонені до обігу предмети та речовини. За його кермом знаходився 39-річний місцевий мешканець. Під час спілкування правоохоронці помітили, що водій помітно нервував.

З метою встановлення всіх обставин події на місце працівники поліції викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські доставили автомобіль до районного управління поліції.

8 лютого слідчі, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели санкціонований обшук мікроавтобусу. В ході якого у багажному відділенні  виявили два полімерні пакети з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору (за попередніми даними «канабіс») загальною вагою близько 400 грамів.

Наразі вилучені в ході обшуку речовини направлені на експертизу до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Остаточна правова кваліфікація діям чоловіка буде надана по завершенню експертних досліджень. Триває досудове розслідування.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-850-37-12 або «102».

Нагадаємо: на Запоріжжі мобільні групи поліції відпрацьовують всі повідомлення громадян про факти домашнього насильства.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux