Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську поліція викрила місцевих жителів незаконному зберіганні понад трьох кілограмів канабісу
Опубліковано 26 листопада 2021 року о 15:18

Фігурантами кримінального провадження стали батько та син. Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» понад 400 тисяч гривень. Тривають слідчі дії.

У Бердянську 67-річний батько разом із 33-річним сином за місцем мешкання зберігали більше трьох кілограм шишок канабісу, а також інші заборонені речовини.

25 листопада слідчий Бердянського районного відділу поліції спільно з працівниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області  провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання чоловіків у приватних домоволодіннях по вулиці Сеченова та Тургенєва. Під час заходів, виявлено та вилучено поліетиленові пакети, картонні коробки та паперові згортки з висушеною речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. За попередніми ознаками - це наркотичний засіб канабіс, а саме шишки елітних сортів конопель, загальною вагою понад три кілограми.

Крім того, у помешканнях зберігали пігулки без маркування, схожі на синтетичний лікарський засіб «бупреморфін» та паперовий згорток із порошкоподібною речовиною рожевого кольору, що відповідає ознакам психотропної речовини «амфетамін».

Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» понад 400 тисяч гривень.

Всі вилучені речовини скеровано на експертне дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Проводиться подальше досудове розслідування кримінального провадження, відкритого слідчим під процесуальним керівництвом Бердянської окружної прокуратури за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Остаточна правова кваліфікація діям чоловіків буде надана після завершення експертних досліджень. Наразі слідство встановлює мету зберігання та походження заборонених  наркотичних речовин.

Нагадаємо: У Бердянську працівники кримінальної поліції затримали "на гарячому" наркозбувача.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux