Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську поліція розслідує вбивство чоловіка, який зник без вісти
Опубліковано 22 вересня 2020 року о 16:32

Правоохоронці розшукали  його автомобіль зі слідами крові. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження. У скоєнні  тяжкого кримінального правопорушення підозрюється місцевий житель, якого затримано. 

10 вересня до Бердянського відділу поліції звернулась жінка 1972 року народження з заявою про зникнення її чоловіка. Вдень 9 вересня він виїхав з місця мешкання на власному автомобілі "Фольксваген" і до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме. Мобільний телефон був вимкнений. Відомості за фактом безвісти зниклого громадянина були внесені до Єдиного обліку.

Працівники відділу кримінальної поліції в ході подальшого проведення оперативно-рошукових заходів, в гаражі по вулиці Хіміків у Бердянську виявили автомобіль зниклого чоловіка зі слідами крові в салоні. Працівники слідчого Управління та карного розшуку, спеціалісти криміналістичної лабораторії і кінологічної служби поліції прибули на місце пригоди та провели невідкладні заходи щодо збору речових доказів. На підставі зібраної інформації, подія «безвісти відсутній», була перекваліфікована.  Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». 

Наразі працівники поліції за скоєння тяжкого кримінального правопорушення затримали  згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу жителя Бердянська 1959 року народження.  Йому оголошено про підозру, досудове розслідування продовжується. Разом з цим, тривають пошуки  тіла вбитого чоловіка. 

Працівники поліції звертаються до жителів  Бердянська і Запорізької області з проханням надати відому вам інформацію щодо пересування 9 вересня 2020 року автомобілю «Volkswagen Golf Variant» державний номер АР 4885 ЕС з району вулиці Верхньої до вулиці Хіміків, а також автомобілю «Lexus» державний номер АР 0800 ЕН. 

Для слідства також буде важливою відома вам інформація щодо злочинної діяльності  особи, підозрюваної у вчиненні вбивства.

Повідомлення можна надавати по телефону чергової частини Бердянського відділу поліції (06153) 3-51-02 а також 099-449-58-35.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux