Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську поліцейські викрили пенсіонера, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні замаху на умисне вбивство
Опубліковано 20 вересня 2021 року о 12:45

Інцидент мав місце на території одного з приватних будинків міста Бердянськ. Літній чоловік під час раптово виниклої сварки спричинив 47-річному знайомому вогнепальне поранення. Наразі потерпілий у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. 

17 вересня близько 22 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до лікарні за медичною допомогою із вогнепальним пораненням звернувся місцевий мешканець.

На місце події одразу виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, а також оперативники на чолі з керівником районного відділу поліції. Також за вказаною адресою виїхало керівництво обласного главку поліції. 

Поліцейські встановили, що на території одного з приватних будинків, по вулиці Цілинній у місті Бердянськ, між потерпілим та його знайомим раптово виник конфлікт, в ході якого останній здійснив постріл в область черевної порожнини опонента. Відпрацювавши отриману інформацію працівники відділу кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 80-річний місцевий мешканець. 

В ході проведення низки слідчих та оперативно-пошукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження речового доказу – револьвера, який підозрюваний сховав одразу після скоєння злочину. 

Вилучений речовий доказ направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі потерпілий у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні міської лікарні.

18 вересня слідчим, за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1  ст. 115  (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п'ятнадцяти років. 

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: у Мелітопольському районі поліцейські затримали чоловіка, який в ході конфлікту наніс смертельні травми своєму сину.

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux