Портал в режимі тестування та наповнення
Співробітники поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у Мелітополі за участю трьох легкових автомобілів
Опубліковано 22 січня 2022 року о 09:35

Внаслідок ДТП один чоловік загинув на місці події, інший отримав тілесні ушкодження. Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

22 січня близько 01:20 водій автомобіля «Mercedes Benz»,  чоловік 1984 року народження, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на вулиці Дружби у Мелітополі виїхав на зустрічну смугу руху та  допустив наїзд на пішохода. Потім автомобіль «Mercedes Benz» продовжив рух та зіштовхнувся з припаркованим автомобілем «Oреl Vectra», який перебував в щепленні з автомобілем «ВАЗ-2109» (буксирував автомобіль). Після ДТП водій автомобіля «Mercedes Benz» допустив перекидання транспортного засобу. Усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на місці події від отриманих тілесних ушкоджень загинув пішохід, мешканець Дніпропетровської області 1983 року народження. Пасажира автомобіля «Oреl Vectra», мешканця міста Пологи 1990 року народження, медики «швидкої» доставили до місцевої лікарні. 

На місці події працювали співробітники Мелітопольського районного управління поліції ДСНС у Запорізькій області. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Мелітопольського районного управління поліції забезпечували регулювання дорожнього руху. 

Поліцейські районного управління поліції доставили водія автомобіля «Mercedes Benz», мешканця Мелітополя, до спецзакладу для проведення медичного огляду. За даними медиків, чоловік пербував у стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю – 2,27 проміле). Водія зазначеного вище транспортного засобу поліцейськими затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено матеріали за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування, яке встановить усі деталі дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція звертається до свідків ДТП, або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: (0619) 44-80-02, 42-66-61, 097 594 97 98 (чергова частина) або «102».

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux