Портал в режимі тестування та наповнення
Разом до перемоги: поліцейські передали гумдопомогу родинам-переселенцям від західних волонтерів
Опубліковано 04 травня 2022 року о 10:22

Поліцейські постійно здійснюють моніторинг ситуації у громадах Запорізької області, вивчають потреби місцевих жителів та організовують доставку гуманітарних пакунків. Завдяки підтримці небайдужих волонтерських організацій з Польщі та Хмельниччини, мешканці багатьох громад отримали продукти харчування та речі першої необхідності.

Поліцейські офіцери громад Запорізької області працюють в режимі онлайн задля безпеки місцевих жителів. Правоохоронці здійснюють патрулювання населених пунктів, проводять профілактичні заходи на території обслуговування, допомагають документувати воєнні злочини з боку країни-агресора.

Поряд з цим, в умовах воєнного стану важливо, щоб кожен житель громади відчував підтримку поліції. Саме тому одним із важливих напрямків діяльності ПОГів є забезпечення жителів громади необхідними речами та продуктами харчування.

Схвильовані ситуацією в нашій державі, волонтери з інших міст і країн намагаються долучитися до вирішення проблеми та внести частку своєї доброти та турботи.

Так, представники волонтерських організацій з Польщі та Хмельницького, передали до Запоріжжя пакунки з гумвантажем.

Продукти харчування, речі особистої гігієни, медпрепарати, підгузки, дитяче харчування, іграшки та канцелярське приладдя для діточок – все, що потрібно для нормального життєзабезпечення кожної людини. Усі ці речі поліцейські спакували по коробках та розподілили по громадам Запорізької області.

Сотні родин відчули підтримку не тільки України, але й інших держав, які долучилися до надання цієї допомоги. Радість в очах діток від гарних іграшок і нових конструкторів, та дяка від батьків за турботу про спокійне життя їх родин.

Окрему увагу ПОГи приділили родинам, які досі не змогли виїхати з тимчасово окупованих територій Мелітопольського району. У їх населених пунктах йдуть постійні бої, тому багато родин стали заручниками ситуацій. Правоохоронці  зібрали для них «пакунки допомоги» та направили автобус з гумвантажем до пунктів призначення.   

Як то кажуть – «біда об’єднує». Можливо й так… Але з таким бойовим настроєм, як у нашого українського народу, та ще й за підтримки небайдужих країн, ми впевнено рухаємося вперед до перемоги! Все буде Україна!    

Нагадаємо: З турботою про захисників: представники профспілки та волонтери доставили пакунки гумдопомоги на передову 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux