Портал в режимі тестування та наповнення
Поліцейські двічі за добу розшукували неповнолітню жительку Мелітополя
Опубліковано 07 лютого 2022 року о 13:01

Дівчинка після сварки з матір'ю зникла з місця мешкання.  У розпал пошукових заходів поліції вона повернулася самостійно. Проте, надвечір юнка знову подалася з будинку у невідомому напрямку. Поліцейські розшукали любительку «хованок» за годину. Відносно школярки правопорушень скоєно не було. 

Протягом минулої доби співробітники відділу реагування патрульної поліції та ювенальні поліцейські Мелітопольського районного управління поліції  двічі шукали дівчинку, яка після сварки з матір’ю уходила з дому.

Перше повідомлення надійшло до  чергової частини районного управління поліції 6 лютого близько 9 години. Городянка 1977 року народження заявила, що ввечері 5 лютого з будинку за місцем мешкання по вулиці Абдалієва пішла її 12-річна донька та місце її перебування невідоме. 

Поліцейські розпочали невідкладні пошукові заходи. Співробітники відділу реагування патрульної поліції відпрацьовували прилеглу територію, а ювенальні поліцейські спілкувались з рідними малолітньої для встановлення друзів і знайомих школярки.  Під час проведення цих заходів, розшукувана дівчина прийшла додому.  Вона розповіла поліцейським, що після сварки з рідними пішла на горище власного будинку, де перебувала усю ніч. З  неповнолітньою та її батьками ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду.

Близько 23:30  того ж дня,  старша сестра потерпілої повідомила в поліцію, що дівчина знову зникла. Протягом години втікачку розшукали.  Дівчинка перебувала у гаражі, розташованому на території домоволодіння за місцем мешкання її бабусі. Інспектори ювенальної поліції повернули дитину додому.

З матір’ю повторно провели  бесіду про необхідність налагодження відносин з дочкою та належного виконання батьківських обов’язків.

Наразі поліцейськими вирішується питання щодо її притягнення до адміністративної відповідальності за ознаками ч. 2 ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux