Портал в режимі тестування та наповнення
Ольга Зінченко: «Я впевнено йшла до своєї мрії і не помилилася із вибором професії»
Опубліковано 05 березня 2021 року о 09:00

Активність, наполегливість, бажання дістатися до вершини справедливості, самовідданість, а ще  небайдужість до щасливого «завтра» кожної дитини, зробили Ольгу успішним керівником відділу ювенальної превенції запорізької поліції. Про таких кажуть: «Людина на своєму місці!».

Майор поліції Ольга Зінченко працює в ювенальній поліції  більше 13 років. За цей час рідні так і не звикли до особливостей її роботи, яка потребує повної віддачі. Але для Ольги, яка ще зі шкільних років мріяла пов’язати свою долю з дітьми, така віддача є нормою. 

Дівчина розпочала службу на посаді оперуповноваженого кримінальної міліції у справах дітей.  «На початку найбільш болючим враженням для мене стало те, що багато дітей знаходяться у реальній небезпеці, а  джерелом страху та страждань інколи є їхні власні батьки. На щастя, мої найбільші прагнення співпали зі службовими обов’язками. У нашій роботі вдається домагатися справедливості і допомагати дітям, головне ніколи не здаватись» - розповідає Ольга Зінченко.

А ще майор поліції розповідає, що на службі, коли стикаєшся зі сльозами, болем або відчаєм потерпілих дітей, їй, як жінці, дуже важко стримувати емоції. Однак, це необхідно. Від холоднокровних і виважених дій чималою мірою залежить, приміром, розкриття злочину, швидкий розшук зниклої дитини чи прийняття доленосного рішення про майбутнє малюка чи підлітка. 

У 2017 році активна та впевнена в собі Ольга, яка не поступалася у професіоналізмі колегам-чоловікам, очолила відділ ювенальної превенції Головного Управління поліції Запорізької області. Сьогодні, для поліцейських підрозділу вона є прикладом натхненної відданості справі. Сама ж пані начальник  впевнена, що в її службі «випадкові» працівники не затримуються. 

За час роботи в службі ювенальної превенції поліції Ользі Зінченко є що згадати.  Вона розповідає: «Запам’ятався  приємний випадок в минулому році.  До мене на вулиці підійшов хлопець і каже з посмішкою  «дякую Вам». Дивлюся, переді мною юнак, набагато доросліший за моїх «підопічних». А він відповідає: «Ви мене не пам’ятаєте, але я вас пам’ятаю і дякую за те, що колись приділили мені увагу  і це допомогло не зробити більше помилок у житті».

Начальнику відділу ювенальної превенції поліції Запорізькій області майору поліції Ользі Зінченко ніколи не спадало на думку, що у неї не жіноча професія. 

  • Мої колеги чоловіки завжди мене поважали, я так само поважаю їх. Ми працівники поліції і на рівних повинні нести службу та намагатися якнайкраще виконувати свої обов’язки.

Поза службою Ольга як істинна жінка увесь свій час присвячує родині та улюбленій справі –малюванню.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux