Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі внаслідок ДТП загинула дитина, ще двоє травмовані: поліція встановлює причини та обставини
Опубліковано 26 серпня 2021 року о 17:11

За попередніми даними 70-річний водій автомобіля «УАЗ» скоїв зіткнення з «Subaru Forester», який виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на дерево. За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження.

26 серпня близько 13 години до відділення поліції №2 Запорізького районного управління ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками у селищі міського типу Комишуваха.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група відділу поліції, слідчі відділення  розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Запорізькій області, медики швидкої допомоги. 

За попередніми даними встановлено, що водій автомобіля «УАЗ» 1951 року народження, рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не надав перевагу у русі легковику «Subaru Forester» під керуванням 35-річного чоловіка, та скоїв з ним зіткнення. Після цього  кросовер відкинуло за межі проїзної частини де він наїхав на дерево.

Разом з водієм у салоні іномарки знаходилися жінка 1986 року народження, а також троє хлопчиків 3-х, 9-ти та 10-ти років. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень старший з дітей помер на місці пригоди, ще двох - з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано до Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні.

За даним фактом слідчим  відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються з проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події,  звернутись за телефонами:  (098) 987-94-44 або 102. 

Нагадаємо: на Запоріжжі поліція встановлює обставини аварії, в якій загинули двоє людей.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux