Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі працівники поліції здійснили бажання двох маленьких мрійників 
Опубліковано 23 грудня 2020 року о 09:28

Заступник начальника обласного главку та ювенальні поліцейські підготували сюрпризи та вручили подарунки, про які мріяли  хлопчики з багатодітних сімей.

Зима багата святами, та серед них є особливі – новорічні та різдвяні.  В ці свята дітки отримують подарунки, вірять у чудеса та здійснення своїх мрій. 

Під час превентивної роботи з сім'ями, працівники поліції ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області  дізналися про мрії Артема та Данила, які виховуються у багатодітних родинах. Напередодні новорічних свят поліцейські вирішили наблизити здійснення дитячих бажань. 

9-річний Артем найстарший у родині з п’ятьма дітками. Він давно захоплюється хоробрістю та вправністю  поліцейських спецназівців. Хлопчина мріє стати колись одним з них і говорить; «Я стану поліцейським і буду захищати свій край». Тому він  дуже хотів познайомитися зі справжніми працівниками спецпідрозділу та дізнатися «як там у них все влаштовано».

І така нагода трапилася. Разом з начальником відділу ювенальної превенції Ольгою Зінченко, Артем завітав до запорізьких спецпризначенців «КОРДу». 

Поліцейські радо поспілкувалися з маленьким гостем та розповіли про свою службу.

Йому  показали захопливе відео з  учбово-тренувальних навчань,  спеціальне оснащення, щити, озброєння та інші засоби, якими користуються спецпризначенці.  

 

Сильне враження на Артема справила спортивна зала підрозділу, адже одне з головних завдань  його працівників – постійні тренування і підтримка відмінної фізичної форми. Хлопчина  навіть спробував свої сили у піднятті штанги. 

Крім цього, він  успішно засвоїв кілька прийомів самооборони, яких його навчили спецпризначенці та приміряв бронежилет і каску кордівця.

На згадку про зустріч   поліцейські подарували Артемці чашку з логотипом «КОРДУ».

10-річний Данило мешкає у селі Новопетрівка Запорізького району, навчається  у четвертому класі загальноосвітньої школи,  має п’ятьох братиків та сестричок,  ніколи не був у місті і  мріяв  подивитися на  Запоріжжя. 

Коли до його школи під'їхала поліцейська машина групи реагування з увімкненими проблисковими вогнями та спецсигналом, хлопчина не міг повірити, що це все заради нього. 

Працівники поліції влаштували Данилові екскурсію по місту, а потім у Головному управлінні Національної поліції Запорізької області.  Хлопець із захопленням сприймав нові враження. Найбільше йому  сподобалося розглядати експонати  музею обласної поліції. 

Після ознайомлення з роботою поліцейських у ситуаційному центрі та черговій частині, хлопчина виказав бажання як виросте теж працювати у таких підрозділах.

Маленьких мрійників запросив до себе  на чай заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Павло Карабута. Своїх гостей він привітав з новорічними святами та вручив такі омріяні подарунки.

Артем отримав давно бажані навушники. А Данилко – мобільний телефон, якого не мав до цього зовсім.

Павло Карабута побажав хлопцям, щоб їх теперішнє і майбутнє було наповнене прекрасним, завжди виконувалися їх найсвітліші надії та бажання і щоб в житті зустрічалося як найбільше добрих людей.  


Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux