Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі працівники поліції затримали чоловіка, який перебуваючи під домашнім арештом, скоїв крадіжку з магазину
Опубліковано 30 липня 2020 року о 17:28

Зловмиснику повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. 

29 липня близько 11 години дня до Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області з заявою про крадіжку  звернулася співробітниця однієї з крамниць селища Якимівка. Вона розповіла, що невідомий, скориставшись скупченням відвідувачів, непомітно викрав парфуми, ціною близько двох тисяч гривень. 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники групи реагування патрульної поліції та співробітники сектору кримінальної поліції Якимівського відділення. Встановити особу крадія допомогли камери відеоспостереження, які знаходяться у торгівельному залі. Вони чітко зафіксували обличчя зловмисника. Переглянувши записи, правоохоронці одразу впізнали у чоловікові раніше судимого місцевого мешканця 1984 року народження, який до того ж перебуває під домашнім  арештом, за скоєння аналогічних корисливих злочинів. 

Так, проаналізувавши отриману інформацію про злочин та особу зловмисника, працівники поліції провели низку слідчих та оперативно-пошукових заходів, які дали свої позитивні результат. Наразі затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Він зізнався  у скоєному і розповів, що дорогі парфуми планував продати, а кошти витратити на власні потреби. Викрадена річ у правопорушника вилучена.

Працівниками поліції перевіряється причетність затриманого до скоєння подібних крадіжок на території Якимівського району.

На підставі зібраних матеріалів слідчим, за погодженням з місцевою прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. 

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux