Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліцейські встановили розповсюджувачів марихуани та вилучили понад 5 кілограмів наркотичного засобу
Опубліковано 10 квітня 2019 року о 17:59

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання чоловіка та жінки, які підозрюються у розповсюдженні наркотичного засобу «марихуана» на території Бердянська та Бердянського району.

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області під час проведення оперативно-розшукових заходів, встановили, що на території міста Бердянськ та Бердянського району раніше судима жінка 1980 року народження розповсюджує наркотичний засіб «марихуана».

Також, поліцейські з’ясували, що наркотичний засіб, з метою реалізації, громадянка купувала у іншого мешканця Бердянська. Ним виявився раніше судимий чоловік 1973 року народження. 

10 квітня працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчими Бердянського відділу поліції провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання обох зловмисників.

В результаті було вилучено висушений і напіввисушений наркотичний засіб, частково у подрібленому стані, та залишки рослин відбірного роду «коноплі», загальною вагою понад 5 кг 200 грам (попередньо встановлено наркотичний засіб «марихуана») та телефони з сім-каратами обох фігурантів.

Вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.  

Жінку затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо затримання чоловіка.

В діях зловмисників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Нагадаємо, що поліцейські водної поліції Запорізької області спільно з працівниками відділу аеропідтримки Департаменту патрульної поліції та Державної екологічної інспекції, під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Нерест» провели спільний рейд.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux