Портал в режимі тестування та наповнення
Набір до підрозділів «Гвардії наступу» триває: в обласному главку поліції нагадали умови вступу до об’єднаної штурмової бригади «Лють»
Опубліковано 28 березня 2023 року о 18:40

Про основні завдання новоствореного підрозділу, вимоги до кандидатів та всі етапи проходження вступної кампанії розповів начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Павло Брусенський.

Бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка, який об’єднує в собі два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і роту спеціальних операцій. Основні завдання бійців — штурмові дії та звільнення тимчасово окупованих територій від російських загарбників.

Підполковник поліції Павло Брусенський роз’яснив умови вступу до підрозділу, вимоги до претендентів, детально розповів про етапи проходження відбору.

Кандидатами до штурмової бригади може стати будь-який громадяни України віком від 18 років, який не має судимостей.

Заповнити анкету можна у Центрі надання адміністративних послуг за адресами:

• Вознесенівський ЦНАП: бульвар Центральний, 27, конт. тел: (061) 280-75-05, (067) 2807505;

• Хортицький ЦНАП: вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1, конт. тел: (061) 280-75-23, (067) 2807505.

Працівники кадрів щодня готові проконсультувати всіх охочих доєднатися до штурмової бригади «Лють», надати вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби.

Також заявки можна подати онлайн, перейшовши за посиланням
storm.mvs.gov.ua, або https://nabir.np.gov.ua.на сайті НПУ в розділі "Система відбору кадрів для Національної поліції України". В такому випадку, підтвердженням успішно поданої заявки є смс-оповіщення на телефон.

Наступні етапи – збір документів, проходження тестування зі знання законодавчої бази та за психологічними характеристиками. Крім того кандидати мають пройти медичну комісію та скласти іспит із фізичної підготовки. Після цього на претендентів чекають співбесіда та процедура призначення на посаду.

«Прийом анкет на вступ продовжується. Сьогодні ми маємо 70 осіб, які виявили бажання вступити до бригади, успішно пройшли всі етапи конкурсу та наразі призначені на посади. З них – 20 цивільних громадян, серед яких – колишні економісти, слюсарі, водії, продавці та інші працівники різних професій. Ще близько 150 осіб проходять етапи перевірки та найближчим часом також поповнять ряди новоствореного підрозділу. Кожен із них прагне зробити власний внесок у наближення Перемоги зі зброєю в руках, - розповідає начальник УКЗ ГУНП Павло Брусенський. – Тож, ми запрошуємо до поліцейської команди «Лють» усіх рішуче налаштованих та високовмотивованих громадян, готових гнати ворога з території нашої Батьківщини!»

Нагадаємо: «Йду на передову, щоб після перемоги якнайшвидше обійняти своїх дітей», – новобранець бригади «Лють»

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux