Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі триває набір на службу до об’єднаної штурмової бригади Нацполіції України «Лють»
Опубліковано 24 квітня 2023 року о 16:04

 

Гідна відсіч ворожій агресії та деокупація тимчасово захоплених територій області – принципове питання для жителів Запоріжжя, адже ворог загарбав більш ніж 70 % регіону. Добровольці, які вступили до лав ОШБ «Лють», вже проходять етапи бойового злагодження й підготовки до контрнаступальних дій. На цьому кількість охочих зі зброєю в руках гнати окупантів з рідної землі не вичерпалася – на засідання поліцейської кадрової комісії завітали ще четверо кандидатів.

«Добровольці, які подали документи, пройшли військово-лікарську та спеціальну перевірку, уже опановують навички з фізичної, тактичної та вогневої підготовки. Сьогодні, члени поліцейської кадрової комісії ГУНП в Запорізькій області поспілкувалися ще із чотирма кандидатами, які виявили бажання приєднатися до штурмової бригади «Лють». Серед них - троє колишніх працівників поліції та патріотично налаштований студент з тимчасово окупованого Бердянська. Запрошуємо вмотивованих, рішучих патріотів України долучитися до команди добровольців, щоб разом вигнати ворога з нашої землі. Після завершення воєнних дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати в поліції», - повідомила заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Запорізькій області Есміра Алієва.

Нагадаємо, об’єднана штурмова бригада «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення тимчасово окупованих українських територій.

Бійці бригади братимуть участь у штурмових діях, знищенні ворога, знешкодженні диверсійних груп, аеророзвідці, заходах територіальної оборони та стабілізаційних заходах у звільнених населених пунктах тощо.

Нагадаємо, що кандидатом на вступ до підроздіду може стати будь-який високомотивований громадяни України віком від 18 років, який не має судимостей. Заповнити анкету можна у Центрі надання адміністративних послуг за адресами:

• Вознесенівський ЦНАП: бульвар Центральний, 27, конт. тел: (061) 280-75-05, (067) 2807505;

• Хортицький ЦНАП: вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1, конт. тел: (061) 280-75-23, (067) 2807505.

Також заявки можна подати онлайн, перейшовши за посиланням storm.mvs.gov.ua, або https://nabir.np.gov.ua на сайті НПУ в розділі "Система відбору кадрів для Національної поліції України". В такому випадку, підтвердженням успішно поданої заявки є смс-оповіщення на телефон.

Нагадаємо: Учора - курсанти, а сьогодні - захисники правопорядку: лави запорізьких поліцейських поповнили випускники вишів МВС

Відділ комунікації поліції Запорізької області





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux