Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліцейські та міжнародні волонтери доставили  необхідну допомогу мирному населенню  
Опубліковано 15 серпня 2022 року о 17:40

За ініціативи Управління дотримання прав людини Національної поліції України, працівники запорізької поліції спільно з міжнародною волонтерською організацією забезпечили гумдопомогою мешканців Преображенської, Оріхівської та Гуляйпільської територіальних громад, які щоденно потерпають від ворожого вогню окупантів.

Загарбницька війна на території нашої держави триває й завдає непоправимі збитки українському народу. Армія окупантів нищить все на своєму шляху, залишаючи тільки згадку про щасливі миті квітучої України.

Проте наш народ, сповнений патріотизмом і вірою в мирне майбутнє, не зламати!  Сотні родин мешкають в населених пунктах Запорізької області, в яких тривають запеклі протистояння з ворогом. Без води, світла й газу, запоріжці вірять в ПЕРЕМОГУ, тому не покидають свої домівки.

Щоб їх підтримати та допомогти речами, які можуть знадобитися для збереження життя та безпеки, об’єдналися працівники запорізької поліції та іноземні волонтери. Старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Запорізькій області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України Хоменко Людмила та поліцейські офіцери Преображенської ОТГ спільно з волонтерами міжнародної благодійної організації «Alex21 for Ukraine» завітали до мешканців Преображенської, Оріхівської та Гуляйпільської територіальних громад.

Попри ворожі обстріли, вони доставили жителям продуктові набори, речі першої необхідності та засоби індивідуальної гігієни для дітей і дорослих.

Особливу увагу приділили літнім людям, які опинилися у скрутному становищі та потребують додаткового догляду.

Також до лікарень у Преображенці, Оріхові й Гуляйполі передали необхідні ліки та медобладнання.

Не залишилися поза увагою й поліцейські, які знаходяться на передовій і боронять запорізьку землю від ворога.

Працівникам поліції, які несуть службу в Оріхові та Гуляйполі, привезли продукти харчування та засоби гігієни. Окрім цього, захисників країни забезпечили обладнанням для приготування їжі, тактичним спорядженням та медзасобами. Це – газові плити й пальники, генератори, тактичне взуття, карабіни, турнікети, бандажі, а також дощовики, павербанки та інші необхідні предмети.    

Поліція Запорізької області й надалі піклуватиметься про кожного! Разом ми здолаємо ворога! Тримаймося, підтримуємо один одного, не втрачаємо віри та чекаємо НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!

Нагадаємо: Війна – не привід для замовчування домашнього насильства: запорізькі поліцейські проводять профілактичні заходи серед населення 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux