Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Ми постійно поруч з людьми та в будь-який момент готові прийти на допомогу», - поліцейська офіцерка громади Наталя Лубяна
Опубліковано 28 травня 2023 року о 11:00

В умовах повномасштабного вторгнення військ рф та окупації Мелітопольського району майор поліції не зрадила Присязі. Поліцейська стала вимушеною переселенкою і наразі дбає про безпеку мешканців Широківської громади.

Поліцейським офіцером громади Наталя Лубяна працює вже третій рік. Правоохоронну діяльність на цій посаді вона розпочинала у Чкаловській об’єднаній територіальній громаді Мелітопольського району.

Після окупації військовими рф територій Запорізької області, Наталя не вагаючись ні хвилини прийняла рішення виїхати до нового місця дислокації підрозділу. За наказом керівництва її було відряджено для виконання службових обов’язків у Широківську територіальну громаду Запорізького району. Тут поліцейська продовжила виконувати свої професійні обов’язки пліч-о-пліч з місцевими колегами.

«Робота ПОГів неймовірна. Ми працюємо з населенням громади. Завжди в курсі подій та в будь-який момент готові прийти на допомогу. Я та мої колеги відчуваємо біль кожного мешканця, як свій власний», - розповідає Наталя Лубяна.

Сьогодні в Широківській громаді проживає багато вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій. Поліцейська глибоко прониклася їхньою життєвою ситуацією, адже вона багато в чому співпадає з її власною.

За період ведення бойових дій на території Запорізької області населені пункти Широківської громади неодноразово страждали внаслідок ворожих обстрілів. Вибуховою хвилею від розірваних снарядів були пошкоджені оселі мирних громадян. На місцях прильотів ПОГи швидко та кваліфіковано надавали першу домедичну допомогу постраждалим та здійснювали інші важливі заходи.

«З появою поліцейських офіцерів в громаді стало набагато спокійніше», - говорить голова Широківської сільської ради Денис Коротенко.

Сьогодні головна мрія поліцейської-переселенки – повернутися до рідної громади. Наразі вона докладає максимум зусиль, аби кожною своєю дією наближати довгоочікувану перемогу.

Нагадаємо: Головне - допомога людям: поліцейські офіцери громад відзначають професійне свято

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux