Портал в режимі тестування та наповнення
Мобільність та оперативність: на Запоріжжі поліцейські офіцери громади отримали новеньке службове авто
Опубліковано 08 вересня 2022 року о 10:26

В умовах бойових дій правоохоронці продовжують гідно виконувати свої службові обов’язки на підпорядкованих територіях обслуговування. Для швидкого та якісного реагування на повідомлення мешканців Павлівської територіальної громади, копи отримали новий службовий транспортний засіб.

Коли Збройні сили України боронять кордони нашої держави, поліцейські офіцери громади патрулюють населені пункти, проводять профілактичні та превентивні заходи, перевірять підозрілих осіб з метою виявлення диверсантів та фактів протиправної або злочинної діяльності. Також, постійно здійснюють моніторинг ситуації у кризових родинах, які потребують соціальної підтримки. Вони докладають багато зусиль для забезпечення жителів громад усім необхідним для комфортного життя в умовах військового стану.

З метою надання якісного обслуговування населення Запорізького району, свою роботу розпочали два поліцейських офіцери громади - капітан поліції Олександр Шеремет та старший лейтенант поліції Владислав Нікітін.

Несення служби в рядах Національної поліції України хлопці розпочали в Мелітопольському районі, а з приходом війни продовжують її в межах Павлівської територіальної громади. Тут знаходиться 21 населений пункт, а кількість населення складає близько 4800 чоловік.

Для зручного та оперативного виконання покладених на поліцейських обов’язків, голова громади Анатолій Клименко надав офіцерам приміщення, обладнане всім необхідним для несення служби. Мобільність та швидкість реагування на звернення та повідомлення від громадян про злочини забезпечить новенький службовий автомобіль.

Тож тепер, кожен місцевий мешканець зможе впевнитися у тому, що звертаючись по допомогу до ПОГів, вони вчасно її отримають у будь-який час доби. Адже головна задача поліцейських – це мир і спокій у ваших домівках.

Крокуємо разом до перемоги!

Нагадаємо: «Ми там, де ми необхідні»: запорізькі правоохоронці забезпечили гуманітарною допомогою громадян на лінії розмежування 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux