Портал в режимі тестування та наповнення
«Ми там, де ми необхідні»: запорізькі правоохоронці забезпечили гуманітарною допомогою громадян на лінії розмежування
Опубліковано 06 вересня 2022 року о 19:00

Поліцейська Управління дотримання прав людини спільно з поліцейським офіцером Степногірської ОТГ,  доставили гумпакунки жителям населених пунктів Василівського району. Близько 60 родин отримали продуктові набори, речі першої необхідності та засоби особистої гігієни.

Працівники запорізької поліції продовжують піклуватись про життя та безпеку своїх земляків. Родини, які з різних причин не змогли покинути свої домівки та залишилися в зоні бойових дій, все більше потерпають від гуманітарної катастрофи. В умовах воєнного сьогодення, знаходячись під постійними ворожими обстрілами, без світла і води, людям вкрай важливо відчувати турботу та підтримку своїх співвітчизників.

Так, 6 вересня, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Запорізькій області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України Людмила Хоменко та поліцейський офіцер Степногірської ОТГ Андрій Хоменко забезпечили доставку гумвантажу мешканцям Василівського району. Переважна більшість нужденних в такій допомозі – це люди похилого віку.

Також працівники відвідали подружжя зі Степногірська. Кілька днів тому в їх родину прийшла біда. Під час чергового ворожого обстрілу в будинок влучив російський снаряд і майже повністю зруйнував оселю. Поліцейські залишили їм необхідні продуктові набори та речі першої необхідності.

Таким чином, за підтримки благодійного фонду «Спадок», правоохоронці відвідали близько 60 родин та власноруч передали гумпакунки.

Набори з засобами особистої гігієни, а також крупи, борошно, цукор, молоко, олію, консерви та інші продукти харчування отримали жителі сіл Лук’янівське та Павлівка.

«Розуміючи потреби мешканців нашої громади, ми визначили родини, для яких така допомога вкрай важлива. Сьогодні ми доставили необхідні речі та продукти харчування у декілька десятків родин. Робота в цьому напрямку триватиме й надалі», – розповідає поліцейський офіцер Степногірської ОТГ Андрій Хоменко.

Поліцейська з прав людини Людмила Хоменко зазначила: «Ми побували там,  де ми необхідні. Там, де люди потребують нашої особливої уваги, вкрай необхідної турботи та допомоги. Життя у прифронтовій зоні – це випробування, яке витримає не кожен. Але українці – сильна нація. Попри всі жахіття, люди залишаються тут і чекають на перемогу України».

Поліцейські продовжуватимуть віддано виконувати свій службовий та громадянський обов’язок, не шкодуючи сил, здоров’я, та навіть власного життя.  А люди, в свою чергу, дуже цінують роботу правоохоронців та щиро вдячні їм за турботу й небайдужість.

 

Нагадаємо: Робимо добрі справи разом: запорізькі поліцейські, волонтери та благодійники доставили  гумдопомогу жителям Степногірської ОТГ 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux