Портал в режимі тестування та наповнення
Лікування поліцейських та оздоровлення їхніх дітей – лише частина завдань Запорізької профспілки атестованих працівників ОВС
Опубліковано 11 жовтня 2023 року о 14:44

У тісній співпраці з керівництвом ГУНП в області Запорізька обласна профспілкова організація атестованих працівників органів внутрішніх справ України обстоює трудові та соціальні права поліцейських. А з початку повномасштабного вторгнення армії рф на територію країни ще допомагають правоохоронцям забезпечувати безпеку та порядок як добровольче формування у складі патрулів. 

Профспілковою організацією поліцейським Запорізького гарнізону надається постійна допомога для поліпшення умов праці. Працівникам обласного главку надано потужні генератори, засоби обігріву та індивідуального захисту, медичні засоби тощо. Для цього використовуються як власні можливості організації, так і залучаються волонтери. Такі як, наприклад, товариство «Oberhausen hilft e.V.» з німецького міста Оберхаузен – побратима міста Запоріжжя. Не забуває профспілка й про допомогу військовослужбовцям ЗСУ та Національної гвардії України, медичним закладам та громадським організаціям, що опікуються соціально незахищеними верствами населення.

Як зазначає голова профспілкової організації Віктор Нестеренко, щомісяця представники профспілки відвідують Гуляйполе, Оріхів та Степногірськ, розташовані в безпосередній близькості до зони проведення бойових дій, та допомагають із продуктами харчування, засобами гігієни та медицини, а також вирішують нагальні потреби місцевих правоохоронців.

«На жаль, в умовах війни нам приходиться вирішувати питання, пов’язані з наданням допомоги членам профспілки, що отримали поранення під час виконання бойових завдань, а також родинам загиблих наших побратимів. Значні фінансові ресурси витрачаються на надання матеріальної допомоги поліцейським та членам їхніх сімей, у першу чергу, що потребують вартісного лікування онкологічних та пов’язаних з необхідністю оперативного втручання захворювань», - повідомив голова профспілкової організації.

Влітку цього року організовано оздоровлення 44-х дітей членів профспілки за умови профспілкового фінансування, у тому числі 24 – у м. Мензиздроє (Польща).

Також забезпечено безоплатне навчання 75-ти поліцейських та добровольців територіальної оборони – членів профспілки у Запорізькому національному університеті навичкам поводження з безпілотними літальними апаратами.

Варто зазначити, що серед близько 3000 членів профспілки 300 – добровольці територіальної оборони Добровольчого формування Запорізької територіальної громади № 6 «Запоріжжя», які разом з поліцейськими на безоплатній основі несуть службу з охорони публічної безпеки та порядку.

Керівництво ГУНП в Запорізькій області високо оцінює ефективність роботи профспілки та вдячне за підтримку правоохоронців. Впевнені у подальшій тісній співпраці та результативній комунікації.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux