Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівники обласної поліції перевірили несення служби особовим складом у прифронтових населених пунктах регіону
Опубліковано 13 жовтня 2023 року о 11:54

Населені пункти, наближені до зони проведення бойових дій, постійно перебувають під обстрілами окупантів, що значно ускладнює роботу правоохоронців. Начальник ГУНП області та його заступник проінспектували умови роботи поліцейських та їх готовність виконувати службові завдання у випадках відключень електроенергії, погіршення погодних умов і посилення обстрілів.

Очільник поліції області Артем Кисько та його заступник Юрій Небеський відвідали блокпости та місця дислокації на пологівському напрямку та перевірив готовність особового складу до несення служби в осінньо-зимовий період.

Міста Оріхів та Гуляйполе щодня атакують російські війська. Дітей з населених пунктів евакуювали, але жителі ще лишаються. Люди ремонтують понівечені будинки, майже щодня відновлюють світло та водопостачання. А у вирішенні безлічі нагальних питань допомагають поліцейські. Під ворожими обстрілами працюють чергова частина, виїжджають на виклики слідчо-оперативні групи.

Полковник поліції оглянув укріпспоруди, поспілкувався з особовим складом та провів додаткові інструктажі й акцентував увагу на особистій безпеці поліцейських.

Усі пропускні пункти та місця розташування поліцейських оснащені системами опалення, альтернативними засобами зв’язку, засобами обігріву та індивідуального захисту, медичними засобами та запасом продуктів харчування.

«В умовах воєнного стану робота на блокпостах дуже важлива - це рубіж безпеки громадян. Це дозволяє запобігти проникненню диверсійних груп, а також зменшити кількість правопорушень. А на пунктах, які в кількох кілометрах від зони проведення бойових дій, несення служби ускладнюється щоденними обстрілами. Поліцейські щодня ризикують життям, однак тримають стрій та з гідністю виконують поставлені завдання», - зазначив Артем Кисько.

Нагадаємо: З початку року на блокпостах Запорізької області перевірили понад 550 тисяч осіб та понад 424 тисячі транспортних засобів. Правоохоронці, які несуть службу на пропускних пунктах, за дев’ять місяців задокументували 490 кримінальних та 7135 адміністративних правопорушень.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux