Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник поліції Запоріжжя Артем Кисько: «Маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв подій, аби належним чином виконувати поліцейські функції на територіях обслуговування»
Опубліковано 02 листопада 2022 року о 13:13

Постійні ворожі обстріли, націлені на руйнування об’єктів життєзабезпечуючих ресурсів, ускладнюють не тільки життя мирного населення, а й роботу поліцейських на всіх напрямках регіону. Отже, серед пріоритетних завдань – створення належних умов правоохоронцям для несення служби. Начальник ГУНП перевірив готовність гуляйпільського терпідрозділу до функціонування під час непередбачуваних ситуацій. 

Нині на часі – виявлення певних недоліків щодо підготовки поліцейських підрозділів до роботи в осінньо-зимовий період, у тому числі – з урахуванням можливого знеструмлення населених пунктів унаслідок обстрілів.

З цією метою 1 листопада підрозділ поліції у Гуляйполі проінспектував начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько. Він перевірив умови несення служби працівниками, наголосив на важливості всебічної підготовки до холодів, належного забезпечення та облаштування споруд та приміщень.

Керівник поліції зазначив, що ця зима стане суворим випробуванням для всіх. У тому числі й для Гуляйполя, яке ледь не щодня обстрілюють російські війська. У результаті кожного обстрілу нищаться критична та житлова інфраструктури (в середньому 20-30 осель мирного населення зазнають руйнувань різного ступеня). Отже, на перший план виходять питання тісної взаємодії поліції з громадою щодо взаємодопомоги та скоординованості дій.

Артем Кисько також розповів, що найближчим часом, рівень підготовленості до несення служби з огляду на сьогоденні виклики буде приведено до відповідного стану у всіх підрозділах поліції Запоріжжя, а також в населених пунктах, розташованих вздовж лінії фронту.

Тим часом на території міста Запоріжжя діятимуть робочі групи у складі працівників поліції, фахівців цивільного захисту ДСНС та Департаменту ЦЗ ЗОВА. Вони проводитимуть перевірки стану готовності до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту Запорізької області та інших місць укриття для громадян.

Нагадаємо: Поліцейські та представники робочих груп ПРООН у Запорізькій області визначили пріоритетні вектори співпраці 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux