Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівник обласної поліції Артем Кисько вручив чергові спеціальні звання поліцейським та привітав ветеранів з річницею створення Асоціації ветеранів МВС України
Опубліковано 07 жовтня 2024 року о 17:48

Сьогодні, 7 жовтня, поліцейські з різних структурних та територіальних підрозділів ГУНП в області отримали нові погони від очільника обласного главку поліції. На урочисте вручення запросили й пенсіонерів МВС та голову Запорізької обласної ветеранської організації, які цього дня відзначають 21 річницю громадської організації.

Захід об’єднав два покоління – нині діючих поліцейських, які сьогодні піднялися на новий щабель кар’єрного зростання, та досвідчених правоохоронців, які завершили службовий шлях, однак залишилися вірними справі захисту закону і правопорядку.

Загалом Запорізька обласна ветеранська організація об'єднує 33 первинні ветеранські організації. Проте після тимчасової окупації частини території Запорізької області, функціонує 12 діючих організацій, до складу яких нині входить 1650 колишніх правоохоронців. З початку повномасштабного вторгнення вони не стоять осторонь, а роблять посильний вклад у боротьбу із країною-окупантом. За цей час багато ветеранів долучились до територіальної оборони міста, інші - зайнялись волонтерською діяльністю, а деякі - вступили до лав ЗСУ. Також ветеранська організація бере активну участь у зборі коштів для реалізації програми Запорізької обласної профспілки атестованих працівників ОВС з виготовлення FPV-дронів, які служать поліцейським спецпризначенцям та військовослужбовцям на передовій.

До поліцейських, які щойно отримали чергові спеціальні звання, звернулись із побажаннями та настановами голова Запорізької обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України» Наталья Граматунова та голова Заводської районної первинної ветеранської організації Запорізької обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Віктор Дейнега.

В свою чергу начальник ГУНП в Запорізькій області привітав ветеранів, висловив вдячність за роки відданої служби та подякував за постійну співпрацю, отриманий досвід та неоціненну допомогу під час розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів минулих років, а також за підказки у плануванні та покращенні службової діяльності в умовах сьогодення.

Під час спілкування ветерани поділилися своїми спогадами, враженнями від роботи діючих працівників поліції та дали настанови. Також обговорили реалії війни, виклики, які наразі постають перед поліцейськими під час виконання службових обов’язків, та розкриття нових видів злочинів, скоєних в умовах воєнного стану.

Вітаємо колег та ветеранів! Поліція Запоріжжя бажає всім міцного здоров’я, злагоди, родинного тепла, довгих й щасливих років життя.


Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux