Портал в режимі тестування та наповнення
Керівник запорізької поліції привітав поліцейських офіцерів громад і дільничних офіцерів поліції з річницею створення служби
Опубліковано 18 червня 2022 року о 17:02

До урочистостей долучилися представники органів місцевого самоврядування та обласної ради. Поліцейських поздоровили з професійним святом, подякували за сумлінне ставлення до свого професійного обов’язку чесно й вірно служити державі та українському народові. Найкращих працівників заохотили почесними грамотами, подяками та відомчими відзнаками.

Сьогодні, 18 червня, у приміщенні концертного залу Запорізької обласної філармонії відбувся урочистий захід, присвячений святкуванню третій річниці з дня заснування служби ПОГ та 99-й річниці з дня заснування служби ДОП. Обидва напрямки службової діяльності, безумовно, важливі, особливо у воєнний час. До  працівників цих служб у будь-який  час доби громадяни звертаються за  підтримкою, захистом, допомогою у вирішенні складних ситуацій.

Саме дільничні та поліцейські офіцери громад здійснюють потужну профілактичну роботу,  розкривають злочини, протидіють домашньому насильству,  проводять профілактичні рейди. А сьогодні, враховуючи напружену воєнну обстановку в країні, виконують свої обов’язки безпосередньо у тих населених пунктах, які майже щоденно потерпають від ворожого вогню.

З цієї нагоди начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Микола Лушпієнко урочисто привітав колектив дільничних та поліцейських офіцерів  з професійним святом: «В умовах воєнного стану український народ відчутно об’єднався. І поліція, при цьому, не є виключенням. Ви працюєте на благо спокійного сьогодення запорізького краю та щасливого майбутнього нашої держави в цілому. Тому від щирого серця бажаю вам й надалі не втрачати натхнення та патріотичності, впевнено крокувати вперед і досягати нових звершень та перемог».

Після промови очільник обласної поліції заохотив кращих працівників спеціальними званнями.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Павло Карабута приєднався до привітань, подякував колегам за сумлінну роботу, побажав поліцейським тримати бойовий дух і з легкістю проходити усі життєві перепони.

Також слова привітання висловили заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко та в.о. міського голови Анатолій Куртєв. Представники місцевого самоврядування подякували працівникам за відданість обраній професії та сумлінну службу та нагородили кращих працівників почесними грамотами та подяками.

Нагадаємо: У Запоріжжі поліцейські офіцери громад приймали вітання з нагоди професійного свята  

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux