Портал в режимі тестування та наповнення
Історія одного виклику: як запорізькі поліцейські допомогли песику повернутися додому (ВІДЕО)
Опубліковано 19 березня 2024 року о 10:00

Під час виконання щоденних службових обов’язків правоохоронці проявляють не лише професіоналізм, а й звичайну чуйність і не лишаються осторонь чужої біди. На цей раз порятунку потребував чотирилапий Круз. Пес загубився. Працівники поліції влаштували його в притулок, де загубленець у безпеці дочекався хазяїна.

13 березня до чергової частини Запорізького райвідділу поліції надійшла інформація про те, що двоє невідомих на автомобілі залишили собаку біля одного з приватних будинків у Дніпровському районі обласного центру. Люди кинули тваринці шматок м’яса та поїхали. Для встановлення обставин на місце події направився автопатруль у складі інспекторів сектору реагування патрульної поліції Пологівського райвідділу ГУНП в Запорізькій області.

Поспілкувавшись із заявницею, правоохоронці встановили, що чотирилапого день тому вже бачили в цьому районі та кинули «клич» по всіх соцмережах. Проте власник не відгукнувся.

Поліцейські разом із небайдужою громадянкою вирішили доставити знайду до притулку, аби убезпечити від загроз, що очікують на вулиці. Рятівникам хвостатого вдалося налагодити з ним контакт та на службовому авто відвезти до прихистку.

Ця історія мала щасливий кінець. Завдяки вчасному реагуванню правоохоронців та громадян песик у безпеці чекав на свого господаря і -дочекався.

17 березня інспекторам СРПП надіслали відео, яке не залишило їх байдужими: щасливий хазяїн зі своїм улюбленцем на руках дякують поліцейським за своєчасне реагування та допомогу.

Вже наступного дня охоронці порядку привезли Крузу смаколики та поспілкувалися з паном Олександром, який розповів деталі цікавої історії з хеппі-ендом.

Виявляється, чотирилапий доволі часто полюбляв гуляти, проте, завжди повертався за окликом господаря. Цього разу, через зайнятість, Олександр просто не помітив, як песик вискочив з автомобіля. Хвостатий, шукаючи власника, помилково застрибнув у іншу машину, однак, вилазити з неї категорично відмовлявся, а виманити його вдалося лише шматочком м’яса.

Поліція Запоріжжя дякує небайдужим громадянам, а господарів домашніх улюбленців закликає бути більш пильними та не губити своїх «хвостиків».

Добру бути!


Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux