Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На одному з блокпостів Запорізької області спецпризначенці викрили перевізника наркотиків
Опубліковано 22 липня 2022 року о 13:12

Співробітники поліції в ході огляду транспортного засобу виявили поштовий пакунок із наркотичною речовиною «сіль». Після результатів експертизи діям осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків, буде надана остаточна правова кваліфікація.

21 липня співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф», які несли службу на одному з блокпостів Запорізької області, зупинили автомобіль «Ланос».

Поліцейські перевірили документи водія та оглянули салон транспортного засобу, в якому побачили поштову посилку. В ній були сховані зіп-пакети з речовиною білого кольору.  

На місце події одразу була викликана слідчо-оперативна група для встановлення обставин та фіксації злочину.

В ході проведення невідкладного огляду, співробітники поліції вилучили 6 зіп-пакетів з кристалічною речовиною білого кольору (попередньо – «сіль»).  

Вилучену наркопродукцію направлено на експертне дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Після результатів експертизи діям 21-річного водія та інших осіб, причетних до придбання, пересилання та перевезення наркотичного засобу буде надана остаточна правова кваліфікація. 

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу  України.

У цілодобовому режимі поліцейські гарнізону запорізької поліції стежать за правопорядком у регіоні, чергують на блокпостах, несуть службу за місцями дислокації, надають допомогу населенню, здійснюють охорону громадського порядку, патрулюють вулиці.

Звертаємось до мешканців Запоріжжя з проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! Якщо ви потребуєте допомоги або стали свідком надзвичайної події чи злочину, негайно звертайтеся до поліції. 

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські знищили 245 кущів «дорослої» коноплі, яку вирощували двоє місцевих

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux