Портал в режимі тестування та наповнення
Інспектор ювенальної превенції Юлія Мельник: «Захищати і оберігати моє покликання»
Опубліковано 06 березня 2020 року о 11:03

Доброту, відповідальність, активну життєву позицію і бажання допомогти  помічають не тільки колеги. В березні Юлія Мельник взяла участь і перемогла в обласному конкурсі «Господиня свого краю» у номінації «жінка-працівник правоохоронних органів». 

«Активістка, спортсменка, красуня» - все це про капітана поліції інспектора ювенальної превенції Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області Юлію Мельник.

Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру кандидатуру Юлії надали для участі в конкурсі Запорізької обласної державної адміністрації «Господиня свого краю». Її  професійні досягнення були високо оцінені і вона стала переможницею в номінації «Жінка-працівник правоохоронних органів».

Протягом 2019 року Юлія Мельник організувала більше 50 профілактичних лекцій в навчальних закладах, провела профілактичну роботу в 25 сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах. Постійно бере участь у засіданнях комісії у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації .

Юлія завжди знала, що бажає опікуватися дітьми. У 2006 році вона з легкістю склала іспити і вступила до Запорізького юридичного інституту. Фізична підготовка у дівчини завжди була на високому рівні, адже 8 років вона займалася гандболом. А юридичні науки - улюблені і давались легко. Після закінчення навчального закладу Юлія 2 роки працювала слідчим, але завжди хотіла бути ближче до дітей, допомагати в першу чергу їм. Тому з 2012 року перейшла на посаду інспектора кримінальної міліції у справах дітей.

Тендітна дівчина кожну проблему дитину приймає близько до серця, знає всіх підлітків, які знаходяться на профілактичному обліку і в складних життєвих обставинах.

«Професіонал в ювенальній превенції – це людина, яка готова виконувати свої обов’язки, не зважаючи на власні проблеми. Найбільше задоволення мені приносять щасливі дитячі очі  та усвідомлення, що змогла допомогти. В найближчих планах здобути освіту психолога, яка дуже потрібна для вдосконалення моєї роботи», - розповідає Юлія Анатоліївна.

Найрідніші люди для Юлії, чоловік і син, підтримують її у всьому. Синочку 5 років і він дуже пишається мамою. Хлопчик займається футболом і готується до школи.

«Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру хочу побажати всім жінкам-колегам любові, сімейного щастя, краси і весняного настрою!», - вітає зі святом Юлія Мельник.

 Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux