Портал в режимі тестування та наповнення
Голова Нацполіції представив нового керівника поліції Запорізької області
Опубліковано 03 травня 2018 року о 20:14

На посаду начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області призначено генерала поліції третього рангу Сергія Коміссарова. До цього він очолював поліцію Луганщини. Про це сьогодні, 3 травня, глава Нацполіції Сергій Князєв повідомив у Запоріжжі під час представлення нового керівника особовому складу.

Голова Нацполіції підкреслив, що службу Сергія Коміссарова відзначено державою. Так, новий очільник поліції Запоріжжя нагороджений відзнаками Президента України – медалями «За бездоганну службу» IІ та  III ступеня, а також державною нагородою України – орденом Данила Галицького. Водночас рішення про призначення Сергія Коміссарова на посаду очільника поліції Запоріжжя повністю підтримало керівництво Міністерства внутрішніх справ.

«Майже весь час своєї професійної діяльності він ніс службу на Луганщині. Бойовий генерал, який у 2016 році очолив обласну поліцію та організував роботу в один із найважчих для неї періодів. Підкреслюю, що на такі керівні посади найближчим часом будуть призначатися офіцери з бойовим досвідом», – наголосив очільник Нацполіції. 

Він висловив подяку особовому складу поліції Запорізької області за ефективну роботу у 2017-му та перших місяцях 2018 року. За слова глави відомства, завдяки діяльності згуртованого міцного колективу, зокрема – кримінального блоку, спостерігається різка тенденція до покращення оперативної обстановки.

«Майже за всіма напрямами запорізький підрозділ має стійку тенденцію щодо покращення оперативної обстановки. Впевнений, що новий керівник буде використовувати всі можливості і весь потенціал, який має цей колектив. Тут спокійніше, аніж на сході, але наш внутрішній ворог – злочинність – не дозволить вам спати спокійно», – звернувся Сергій Князєв до новопризначеного керівника.

Рішенням Голови Нацполіції Олега Золотоношу, який до цього очолював поліцію Запорізької області, переведено для подальшого проходження служби до центрального апарату поліції.

Нагадаємо, сьогодні Глава Нацполіції Сергій Князєв представив нового керівника поліції Миколаївщини.

Департамент комунікації

Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux