Портал в режимі тестування та наповнення
Завдяки злагодженим діям, на Запоріжжі правоохоронці звільнили заручника та затримали зловмисника
Опубліковано 30 травня 2019 року о 17:43

Спільними злагодженими діями, поліцейські, рятувальники та працівники СБУ у Мелітополі звільнили заручницю. Зловмисник взяв у заручниці співробітницю Національної лотереї та погрожував підпалом. Підозрюваного затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

30 травня близько 07:00 до Мелітопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області надійшло повідомлення від співробітників приватної охоронної фірми про те, що в приміщенні Національної лотереї на проспекті Богдана Хмельницького у Мелітополі, чоловік кайданками тримає жінку в заручниках та погрожує підпалом.

На місці події працювали наряди груп швидкого реагування, слідчо-оперативні групи Мелітопольського відділу поліції, рятувальники 10-ї  державної пожежно-рятувальної частини  ГУ ДСНС у Запорізькій області співробітники СБУ та медики «швидкої». Рятувальники відкрили доступ до приміщення, а поліцейські звільнили заручницю та затримали зловмисника. Постраждалих немає.

Встановлено, що  мешканець Мелітополя прийшов до приміщення Національної лотереї та вимагав від консультанта філії погасити його борги за кредитами. Після того, як жінка 1994 року народження, не виконала його вимогу, чоловік прикував її кайданками до себе, дістав із сумки пляшки з паливно-мастильною сумішшю, облив приміщення, дістав запальничку та заблокував вхідні двері. Інший співробітник філії, чоловік 1991року народження встигнув натиснути тривожну кнопку.

З місця події поліцейськими вилучені речові докази. Крім того, з приміщення вилучено 15 комп’ютерів і близько 700 гривень.

Зловмисника 1961 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області та слідчі Комунарського відділення поліції затримали жінку, яка займалась розповсюдженням наркотичного засобу.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux