Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі спецпризначенці, які несуть службу в зоні проведення ООС отримали нагороди та подарунки
Опубліковано 13 жовтня 2021 року о 18:28

Керівництво, профспілка обласної поліції та волонтери привітали бійців з Днем захисників і захисниць України грамотами, подяками, цінними подарунками  та  смаколиками до святкового столу.

Поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» з 2014 року несуть службу в населених пунктах Донецької області. Майже сім років вони охороняють  публічний порядок, здійснюють патрулювання населених пунктів, недопускають потрапляння зброї, вибухівки та інших заборонених речей на територію держави.

12 жовтня, на передодні свят до Лисичанська завітали керівництво поліції області, Запорізька обласна профспілкова організація атестованих працівників ОВС України разом з патріотами-волонтерами.  

Вони привітали бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф», які несуть службу у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил, з прийдешніми святами: Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, Днем святої Покрови.

Голова Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України Віктор Нестеренко передав спецпризначенцям малюнки від учнів шкіл Запоріжжя, підготовленими з любов’ю та вдячністю юними патріотами України.

Всі бійці БПСПОП «Скіф» отримали заслужені заохочення: подяки від Головного управління Національної поліції області, грошові винагороди та цінні подарунки.

Волонтер Любов Леонова,  для якої це вже  68 поїздка у зону ООС, передала слова вдячності захисникам від мешканців Запорізької області: «Ми дякуємо тим, хто зі зброєю в руках, піддаючи своє життя смертельній небезпеці, захищав і захищає нашу країну.  Завдяки тому, що ви підтримуєте правопорядок на цих рубежах – на території держави, і у нас на запорізькій землі сьогодні спокійно».

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Запорізькій області Павло Брусенський перевірив стан несення служби бійцями зведеного загону ГУНП, умови проживання співробітників поліції, їх харчування, поцікавився наявними проблемами.

Від «гостей» до святкового столу спецпризначенці отримали м’ясні та сирні делікатеси, солодощі, фрукти.

Нагадаємо: Ювенальні поліцейські  влаштували для школярів екскурсію до поліції Запорізької області.

Відділ комунікації поліції Запорізької області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux