Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські-консультанти успішно пройшли навчання за канадською програмою «Рівний-Рівному»
Опубліковано 09 липня 2021 року о 18:27

Поліцейські отримали сертифікати, відтепер всі вони можуть підставити «дружнє плече» своїм колегам.

9 липня в стінах Головного управління Національної поліції Запорізької області співробітники служби психологічного забезпечення ознайомили поліцейських-консультантів з сучасними методами боротьби зі стресом, техніками подолання психічної напруги, відпрацювали вправи на саморегуляцію та оволоділи навиками надання первинної психологічної допомоги. Навчання відбувалося в рамках реалізації Канадсько-українського проєкту розвитку поліції за принципом «Рівний- Рівному».

За концепцією цієї Програми кожен поліцейський має змогу звернутися до своїх колег, які пройшли відповідну підготовку з основ психологічної підтримки та отримати консультацію з питань мотивації, емоційного вигорання, стресостійкості тощо.

Впровадження  інституту взаємопідтримки поліцейських дозволить визначити та вирішити психологічні проблеми працівників на ранніх етапах їх виникнення.

Під час навчально-практичного семінару, учасники мали змогу удосконалити свої комунікаційні навички, розвинути знання з психології, дізнатися про вплив стресу на психоемоційний стан поліцейського, а також відпрацювати це все на практиці.

Після проходження навчання поліцейські отримали сертифікати.

Як зазначила начальник служби психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Запорізькій області Юлія Сьомак: «Сьогодні ми навчали перших 22-х поліцейських, які зможуть здійснювати психологічну підтримку своїх колег, які опинилися у складних ситуаціях. Така підтримка здійснюється у взаємодії та під супроводом психологічної служби поліції. Ми працюємо за принципами підтримки, довіри, конфіденційності та поваги до кожного. Якщо колегам потрібна підтримка, ми завжди поруч та готові прийти на допомогу».  

Якщо Ви також бажаєте стати консультантом програми або Вам потрібна психологічна підтримка, звертайтесь до консультанта програми у своєму підрозділі та психологів відділу психологічного забезпечення за телефонами: 061-239-20-65, 061-239-23-08, 061-239-22-78, 061-239-22-79.   

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux