Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі оперативники викрили громадянина Російської Федерації у крадіжці грошей з платіжного термінала самообслуговування
Опубліковано 19 квітня 2021 року о 14:31

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Вирішується питання обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

18 квітня близько 14 години до відділу поліції № 2 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа перебуваючи у приміщенні одного з торгівельних центрів міста Запоріжжя пошкодила платіжний термінал самообслуговування та скоїла крадіжку грошей у сумі понад десять тисяч гривень.

У результаті злагодженої роботи співробітників сектору кримінальної поліції та працівників слідчого відділу зловмисника вдалося затримати «на гарячому». Ним виявився 38-річний раніше судимий за корисливі злочини громадянин Російської Федерації. 

Під час особистого обшуку у затриманого, в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, працівники поліції вилучили речові докази - викрадені кошти, різноманітні пристрої для відмикання замків, мобільні телефони, банківські картки.

З метою виявлення та фіксації доказів, які б підтверджували причетність вказаної особи до скоєного, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта – в одній з квартир по вулиці Олександра Говорухи у місті Запоріжжі. З помешкання поліцейські вилучили предмети, які в подальшому будуть використані для доведення його вини. 

Крім того, досвідчені оперативники перевіряють причетність затриманого до серії аналогічних злочинів, скоєних на території обласного центру. Наразі йдеться ще про два випадки.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання  запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: до п’яти років позбавлення волі загрожує чоловікові, який заподіяв тілесні ушкодження поліцейським у Мелітополі.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux