Портал в режимі тестування та наповнення
У Запорізькій області в результаті зіткнення вантажівки та легковика 3 осіб загинуло, одна – в лікарні
Опубліковано 21 вересня 2019 року о 10:58

Поліцейські в порядку ст.208 КПК України затримали водія вантажного автомобіля, який в Оріхівському районі на перехресті автошляхів не надав перевагу в русі легковому автомобілю. Внаслідок аварії водій та двоє пасажирів легковика загинули, ще одна пасажирка - госпіталізована до лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.   

20 вересня близько 19:10 до Оріхівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на автошляху Оріхівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники ДСНС та лікарі швидкої допомоги.

Поліцейськими встановлено, що на перехресті автошляху «Бориспіль-Запоріжжя-Маріуполь» та автошляху «Токмак-Павлоград» водій автомобіля «MAN» з напівпричепом не надав перевагу в русі автомобілю «ZAZ-DAEWOO», що рухався по головній дорозі та допустив зіткнення транспортних засобів. В результаті сталось займання вантажівки, пожежу було ліквідовано працівниками ДСНС.

Внаслідок аварії водій автомобіля «ZAZ-DAEWOO», мешканець Запоріжжя 1984 року народження, та двоє його пасажирів, жінка 1972 року народження та хлопчик 2017 року народження, від отриманих травм загинули на місці події. Ще одна пасажирка легковика, жінка 2000 року народження з травмами госпіталізована до лікарні.  

Водія вантажного автомобіля, чоловіка 1961 року народження, затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

Нагадаємо, що у Запорізькій області внаслідок аварії постраждала неповнолітня.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux