Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі внаслідок ДТП постраждало 13 громадян – поліція відкрила кримінальне провадження
Опубліковано 20 липня 2021 року о 12:31

Зіткнення маршрутного таксі та іномарки сталося на регульованому перехресті вулиць Говорухи та Магара. Постраждали водій автобусу та пасажири обох транспортних засобів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

19 липня о 17 годині до відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими за участю маршрутного таксі та легкового автомобіля в Комунарському районі міста Запоріжжя.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції, слідчі відділення  розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Запорізькій області та  медики швидкої допомоги. 

Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Kia Ceed", 1995 року народження, під час здійснення повороту на регульованому перехресті вулиць О.Говорухи та Магара, допустив зіткнення з маршрутним таксі «Volkswagen Crafter».

В момент зіткнення, в маршрутці знаходилось десять пасажирів, а в салоні автомобіля – двоє.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, водій маршрутки, 1988 року народження, пасажири автобусу та легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Загалом за медичною допомогою звернулись 13 громадян, серед яких двоє неповнолітніх дітей.

Слідчим, за процесуального керівництва окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та звертаються із проханням до свідків аварії, а також водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи вказаної події,  звернутись за телефонами: (098) 590-65-92 або 102. 

Нагадаємо: Увага! Поліція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux