Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі правоохоронці, влада та молодь обговорили умови і перспективи вступу до лав поліції
Опубліковано 07 червня 2019 року о 16:24

Працівники поліції взяли участь в «круглому столі», під час якого разом з представниками влади та студентськими організаціями обговорили проведення заходів з профорієнтації молоді до вступу на службу в поліцію Запорізької області.

7 червня у приміщенні Запорізької обласної ради відбувся «круглий стіл», присвячений обговоренню проведення спільних заходів з профорієнтації патріотично налаштованої молоді до вступу на службу в поліцію. В обговоренні взяли участь перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Олексій Мамчій, директор Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Микола Назаренко, начальник патрульної поліції Світлана Михайловська, голова поліцейської комісії Віктор Нестеренко, а також представники студентських рад вищих навчальних закладів Запоріжжя та провідні фахівці комунальних установ міста.

Під час заходу Олексій Мамчій запросив молодь вступати до лав запорізької поліції, нагадав вимоги до кандидатів і переваги служби.

Про етапи відбору розповів голова поліцейської комісії Віктор Нестеренко. Так, конкурсний відбір складається з п'яти етапів: подача заяви з необхідним переліком документів, тестування на знання законодавства, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки і співбесіда з поліцейської комісією. Одним з найбільш складних етапів є здача нормативів з фізичної підготовки.

Про первинну підготовку працівників поліції розповів директор Запорізького центру «Академія поліції» Микола Назаренко. Він зазначив, що слухачі закладу проходять безліч тренінгів з практичної роботи патрульних поліцейських, оперуповноважених, дільничних і слідчих. У центрі є все необхідне, щоб отримати навички із стрільби та рукопашного бою.

Під час обговорення правоохоронці запропонували влаштувати для студентів проводити екскурсії до різних підрозділів поліції та до центру первинної підготовки. Присутні підтримали ініціативу.

Нагадаємо, що конкурсні набори у поліцію Запорізької області тривають постійно. Дізнатися про наявні конкурси та подати анкету можна на сайті: nabir.np.gov.ua

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: 050-341-41-02, 050-341-41-07, (061) 239-28-10, (061) 239-28-11.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux