Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі підвели підсумки роботи слідчих підрозділів за 5 місяців
Опубліковано 05 червня 2018 року о 17:45

Т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Вікторія Козарь поспілкувалась з представниками засобів масової інформації.

5 червня відбулась прес-конференція т.в.о. заступника начальника ГУНП – начальника слідчого управління Вікторії Козарь.

Під час заходу керівник розповіла про розкриття злочинів протягом тижня. Найбільш резонансною стала дорожньо-транспортна пригода, скоєна на території Вознесенівського району Запоріжжя, внаслідок якої загинули мати з дитиною.

«Всі працівники поліції висловлюють співчуття родичам та близьким загиблих. На сьогодні особа підозрюваного встановлена. Ми вдячні мешканцям Запоріжжя, завдяки яким нам вдалося ідентифікувати особу, яка перебувала за кермом. Стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Проводиться подальше розслідування», - зазначила Вікторія Козарь.

Щодо кримінальної обстановки на території області за 5 місяців 2018 року, то порівнюючи з минулим роком, зменшилась реєстрація вуличних злочинів (грабежів та розбійних нападів). Цього вдалося досягнути завдяки обранню запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та домашніх арештів.

З приводу документування діянь осіб, які входять до складу злочинних угрупувань т.в.о. заступника начальника ГУНП поінформувала, що з початку року до суду скеровано 7 кримінальних проваджень (в минулому році – 4).

Також працівники поліції викрили 12 чиновників, причетних до вимагання та хабарництва.

Т.в.о. начальника слідства нагадала, як не стати жертвою шахраїв. Зокрема, розповіла про найбільш поширені схеми аферистів, серед яких – «Ваш родич у поліції» та «Обмін старих купюр на нові».  

Під час прес-конференції Вікторія Козарь зазначила, що на території регіону продовжено заходи з протидії незаконному обігу зброї, бойових припасів та вибухових речовин. У зв’язку із тим, що останнім часом почастішали випадки травмування та смерті внаслідок поводження з вибухонебезпечними предметами, звернулася до громадян із проханням при виявленні зброї і боєприпасів одразу звертатися до поліції.

Наприкінці заходу офіцер поліції закликала мешканців області до співпраці, надавати більше інформації, якщо стали очевидцями злочинів. Адже це значно прискорює розкриття правопорушень, а підозрюваний не зможе уникнути відповідальності за скоєний злочин.

Нагадаємо, що винуватця ДТП у Вознесенівському районі Запоріжжя, внаслідок якого загинули мати з дитиною, заарештовано.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux