Портал в режимі тестування та наповнення
У Приморську поліцейські вилучили понад 1200  пачок контрафактних цигарок
Опубліковано 28 травня 2021 року о 11:48

Нелегальний товар місцевим курцям реалізовувала мешканка Приморська. Відносно правопорушниці складені  адміністративні протоколи.

27 травня  під час проведення профілактичних заходів на території Бердянської територіальної громади, співробітниками поліції у складі мобільної групи ГУНП на Центральному ринку у місті Приморськ було задокументовано факт продажу цигарок без марок акцизного збору.

Реалізовувала товар  місцева мешканка у торгівельному кіоску на Центральному ринку. Під час огляду кіоску, правоохоронці виявили та вилучили понад 1200 пачок цигарок без марок акцизного податку, а також  грошові кошти від реалізації товару. Як виявилося, жінка взагалі не мала ліцензії на продаж підакцизної групи товарів.

Відносно правопорушниці складено адміністративні протоколи  за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) та ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальна санкція інкримінованих правопорушнику статей передбачає  штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Цього ж дня мобільною групою ГУНП в Запорізькій області, в одному з магазинів по вулиці Морській в місті Приморськ було виявлено ще один факт реалізації контрафактних цигарок. Відносно власника закладу складено адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 156 КУпАП та вилучено 180 пачок цигарок.

Напередодні, 22 травня, під час відпрацювання Бердянського району на Центральному ринку міста Бердянськ, в одному з торгівельних павільйонів було виявлено реалізацію контрафактних цигарок. Працівниками поліції також було складено адміністративний матеріал за ст. 156 КУпАП та вилучено майже 1800 пачок цигарок. Відпрацювання продовжується. 

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux