Портал в режимі тестування та наповнення
У поліції охорони підбили підсумки роботи за 2018 рік
Опубліковано 22 лютого 2019 року о 16:25

Нарада відбулася за участі заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича та начальника Департаменту поліції охорони Олександра Гаврилюка. Також, на оперативній нараді були присутні перші керівники територіальних підрозділів поліції охорони.

У Департаменті поліції охорони підвели підсумки роботи за 2018 рік за основними напрямами службової та фінансово-господарської діяльності.

Під час наради, заступник Голови Національної поліції України, полковник поліції Олександр Фацевич довів до відома присутнім статистичні дані щодо попередження та розкриття правопорушень групами реагування поліції охорони. Наголосив на вдосконаленні роботи підрозділами поліції охорони щодо розвитку нової поліцейської системи сервісу і безпеки в сільській місцевості, невеликих містах і селищах.

«У 2018 році органи поліції охорони повноцінно ввійшли до єдиної автоматизованої системи оперативного реагування Національної поліції на повідомлення про вчинені правопорушення із щодобовою чисельністю 413 нарядів реагування. Поліція охорони стала однією з ефективних складових частин системи превенції. Саме наряди реагування поліції охорони, працюючи в тісному контакті з населенням, забезпечили ефективну протидію злочинам і правопорушенням», –  сказав Олександр Фацевич.

Начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк зазначив,  що основними досягненнями Служби у 2018 році стали: зростання рівня довіри населення до послуг поліції охорони, забезпечення позитивної динаміки росту доходу для виконання завдань і функцій, які покладаються на поліцію охорони.

«У звітному році додатково довірили своє майно та безпеку майже 18 тисяч приватних і державних інституцій і понад 25 тисяч громадян, а дохід Служби збільшено на майже на 16%. Також, основною функцією і досягненням є забезпечення ефективної участі сил і засобів поліції охорони в єдиній системі оперативного реагування Національної поліції на правопорушення та інші події, підвищення професійного рівня поліцейських і цивільних працівників органів і підрозділів поліції охорони»,  – наголосив Олександр Гаврилюк.  

На нараді визначено основні завдання поліції охорони на 2019 рік, серед яких: забезпечення достойного рівня оплати праці усіх категорій працівників, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами міст і населених пунктів у рамках реалізації програм створення безпечного середовища, розвиток професійної сервісної служби з питань охорони та безпеки із застосуванням новаторських підходів. 

Пріоритетними завданнями Служби були та залишаються захист прав і свобод людини, охорона інтересів суспільства та держави, у тому числі майнових, забезпечення безпеки громадян.

Олександр Фацевич та Олександр Гаврилюк нагородили пам’ятними кубками та дипломами керівників управлінь, колективи яких показали найкращі результати у Спартакіаді Департаменту поліції охорони зі службово-прикладних та ігрових видів спорту в 2018 році.

За критеріями оцінки службової та фінансово-господарської діяльності органів поліції охорони у 2018 році найкраще спрацювали колективи Управління поліції охорони у Львівській області (І місце), Управління поліції охорони в Черкаській області (ІІ місце), Управління поліції охорони в Житомирській області (ІІІ місце).

Департамент поліції охорони


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux